DESCOMPTES DE LIQUIDACIÓ del 25%, 35% i 50%

Articles

En aquesta pàgina trobareu articles de números publicats de la nostra revista.
 • Xocolata, el menjar dels déus

  Sabíeu que la xocolata desfeta és més antiga que l’anar a peu? Molts pobles de l’Amèrica Central ja coneixien les meravelles del cacau i com fer-ne una beguda que era digna dels déus.
 • El món silenciós

  Jacques Cousteau va ser un mariner francés gràcies al qual milions de persones arreu del món van poder explorar les profunditats dels oceans còmodament des del sofà de casa i sense haver-se de mullar els peus.
 • El cos humà per dins

  El cos humà és com un puzle d’òrgans encaixats i agrupats, que funcionen com equips i ens ajuden a respirar, digerir el menjar, netejar el cos per dins… Voleu veure com funciona? Què li passa al menjar un cop ens l’hem empassat?
 • Les abelles

  Les abelles són un insecte de la mateixa família que les vespes i les formigues. Fan entre 1 i 2,5 cm de llargària, depenent de l’espècie. S’alimenten de nèctar i pol·len. L’abella de la mel és el tipus d’abella més coneguda i comuna.
 • Números romans

  Els números que fem servir avui dia són herència del món àrab. Els romans, només combinant set lletres representaven tots els números. Només cal saber sumar i restar! Com s’escriuen? Per escriure els nombres es combinen de manera que si posem un símbol darrere d’un altre se sumen.
 • La història de l’Apollo 11

  L’Apollo 11 va ser la missió que va dur per primera vegada l’home a la Lluna. Durant la dècada dels anys 60, Rússia (aleshores Unió Soviètica) i els Estats Units competien per ser els primers a arribar a la Lluna.
 • Balenes. Els gegants de l’oceà.

  Són els gegants de l’aigua, les podem trobar a qualsevol dels cinc oceans i són els animals més grossos que hi ha hagut mai sobre la Terra. Sí, sí, fins i tot més grossos que els dinosaures! XXL La BALENA BLAVA pot arribar a fer uns 30 metres de llargada, és l’animal més gros que hi ha a la Terra.