Articles

En aquesta pàgina trobareu articles de números publicats de la nostra revista.
 • El cos humà per dins

  El cos humà és com un puzle d’òrgans encaixats i agrupats, que funcionen com equips i ens ajuden a respirar, digerir el menjar, netejar el cos per dins… Voleu veure com funciona? Què li passa al menjar un cop ens l’hem empassat?
 • Les abelles

  Les abelles són un insecte de la mateixa família que les vespes i les formigues. Fan entre 1 i 2,5 cm de llargària, depenent de l’espècie. S’alimenten de nèctar i pol·len. L’abella de la mel és el tipus d’abella més coneguda i comuna.
 • Números romans

  Els números que fem servir avui dia són herència del món àrab. Els romans, només combinant set lletres representaven tots els números. Només cal saber sumar i restar! Com s’escriuen? Per escriure els nombres es combinen de manera que si posem un símbol darrere d’un altre se sumen.
 • La història de l’Apollo 11

  L’Apollo 11 va ser la missió que va dur per primera vegada l’home a la Lluna. Durant la dècada dels anys 60, Rússia (aleshores Unió Soviètica) i els Estats Units competien per ser els primers a arribar a la Lluna.
 • Balenes. Els gegants de l’oceà.

  Són els gegants de l’aigua, les podem trobar a qualsevol dels cinc oceans i són els animals més grossos que hi ha hagut mai sobre la Terra. Sí, sí, fins i tot més grossos que els dinosaures! XXL La BALENA BLAVA pot arribar a fer uns 30 metres de llargada, és l’animal més gros que hi ha a la Terra.