DESCOMPTES DE LIQUIDACIÓ del 25%, 35% i 50%

Benvinguts a Cocoter

Hola! Soc la Maria, la persona darrera Cocoter. Que què és Cocoter? Doncs una revista infantil de coneixements monogràfica per a nens i nenes a partir de 7 anys. Que com he arribat fins aquí? Doncs, un dia, cap al 2016, algú em va preguntar: «I si fas una revista?». Així que, després de donar-hi voltes i gairebé 10 anys com a editora de literatura infantil i juvenil, em llenço a la piscina i us presento Cocoter, la revista per als que ho volen saber tot!


Des de ben petits tenim una curiositat innata per aprendre i conèixer el nostre entorn, per explorar i veure què hi ha més enllà. És per això que Cocoter vol seguir aquest camí, el de fomentar la curiositat, fer-nos preguntes, buscar respostes, aprendre moltes coses i passar una bona estona. El format de revista ens permet, des d’un vessant lúdic, anar descobrint i explorant qualsevol àmbit ja sigui ciència, història, natura, art, societat...


El mateix procés de crear la revista és tot un aprenentatge. Prendre decisions, triar un camí, cometre errors i tornar-se a aixecar, veure com es transforma l’aprenentatge i les experiències viscudes en el món de l’edició. Però una revista també és una oportunitat de crear i de poder treballar amb il·lustradors i il·lustradores de gran qualitat com els que tenim a casa nostra que en saben un niu!


Així doncs, comencem l’aventura! Una revista infantil que vol fomentar la lectura i l’educació en el lleure. A cada número hi trobareu articles, contes i activitats sobre una temàtica de: natura, ciència, art, història, societat… S’accepten propostes! Espero que ens vulgueu acompanyar. Ben aviat a les millors llibreries i a cocoter.cat!